Blackberry Smoke
27 juni 2016Vraag Gregg Allman wie hij een waardige opvolger van The Allman Brothers Band vindt en de nestor van de southern rock antwoordt iets in de trant van: “Dat vind ik moeilijk te zeggen, maar Blackberry Smoke is in ieder geval een groep die het op de ouderwetse manier aanpakt: eindeloos touren, waarbij ze met elke show nieuwe zieltjes winnen, net zoals wij dat vroeger deden.”
Roots in the Park
30 maart 2016Vandaag zijn weer twee nieuwe namen bekendgemaakt voor Roots in the Park. De Amsterdamse rootsrockers Giant Tiger Hooch en de Amerikaanse band Hurray For The Riff Raff komen op 2 juli naar het Utrechtse Julianapark. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.
Southern rockers Blackberry Smoke
12 februari 2016Zaterdag 2 juli vormt het Utrechtse Julianapark weer het sfeervolle decor voor een heerlijke dag rootsmuziek tijdens de derde editie van Roots in the Park. Inmiddels zijn de eerste namen bekend gemaakt: de Amerikaanse southern rockers Blackberry Smoke en het liefdespaar My Darling Clementine.
Recensie
John Hiatt
28 juni 2015De tweede editie van Roots in the Park afgelopen zaterdag in het Utrechtste Julianapark bleek een festijn voor fijnproevers van americana, soul, blues en rock. Hoofdschotel was good old John Hiatt, die in bloedvorm bleek te verkeren. “De oude eik met zijn markante bladerpracht staat nog steeds fier overeind.”
Terms Of My Surrender
25 juni 2015Zaterdag aanstaande speelt John Hiatt met zijn combo op het Roots in the Park-festival in het Utrechtse Julianapark. Enige tijd geleden spraken we hem bij de verschijning van zijn jongste album 'Terms Of My Surrender'. Trouwens, via onze Facebook-pagina geven we 3 x 2 kaartjes weg voor het festival. Wees er snel bij. (Zie knop rechtsboven.)
Roots in the Park
22 juni 2015Liefhebbers van americana, soul en blues moeten aanstaande zaterdag naar het Julianapark in Utrecht voor het festival Roots in the Park. Grote trekker is John Hiatt met zijn Combo, zijn enige Nederlandse show. Daarnaast zijn er optredens van onder anderen Dayna Kurtz, The James Hunter Six en de Ben Miller Band.
Roots in the Park
28 april 2015Dayna Kurtz is toegevoegd aan de line-up van het festival Roots in the Park, dat zaterdag 27 juni plaatsvindt in het Utrechtse Julianapark. John Hiatt is – zoals eerder bekend werd – hoofdact met een exclusief optreden.
Subscribe to RSS - Roots in the Park