Stiff Little Fingers
08 februari 2017Zeke, Stiff Little Fingers, The Monsters, The Accelerators en Batmobile zijn enkele van de in totaal twintig namen op het affiche van het indoorfestival ScumBash, op 4 maart in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. Grijp je leren jas, plak je neptattoos op en dompel je onder in een van de leukste feestjes van het jaar. Ja heus, echt. Het klinkt eng, 'Feest van het Uitschot', maar het is er reuzegezellig.
Scumbash festival
15 februari 2016Daniella van der Wijst uit Rotterdam en Mark Kok uit Hoogvliet hebben het bij het rechte eind: Turbonegro maakt, naar eigen zeggen, death punk. Met dit antwoord verdienen deze inzenders elk twee tickets voor Scumbash 2016, een dagje pure goddamn rock 'n' roll in de prachtige Van Nelle Fabriek.
Scumbash festival in Rotterdam
03 februari 2016Al vijf jaar knippen en scheren de mannen van Schorem Haarsnijder & Barbier in hun Rotterdamse - men only! - shop dat het een lieve lust is. Dat eerste lustrum wordt 20 februari uitbundig gevierd met hun eigen Scumbash Festival in de Van Nelle Fabriek. Tijdens deze derde editie vormen de exoten van Turbonegro de hoofdact en zijn er sterke bijrollen voor GBH, The Kids en The Meteors.
Scumbash
20 februari 2015Rotterdam mag dan na het sluiten van Waterfront en Watt zijn verstoken van het formaat concertzaal zoals je in een stad van enige omvang mag verwachten, het muzikale leven is er verre van doodgebloed. Dat is puur te danken aan de Rotterdammers zelf. Zaterdag 28 februari is het Scumbash-festival in de Van Nelle fabriek.
Subscribe to RSS - scumbash