Adele met haar Grammys
21 februari 2017Hoe vaak krijg je een Grammy-winnaar te spreken? Niet vaak als popblad met een oplage die zich verhoudt tot de kijkcijfers van de wereldwijd uitgezonden televisieshow als een speld tot de hooiberg. Maar als het gebeurt...
Recensie
Sturgill Simpson
25 september 2016Wat stuurs kijkend kwam Sturgill Simpson het podium op. Op het eerste gezicht een gewone man in een vormloze trui. Schijn bedroog. Zijn optreden in het Amsterdamse Paradiso was geïnspireerd en energiek. De stuursheid die hij over zich leek te hebben, kwam vooral door zijn podiumvrees.
Recensie
Tønder Festival
02 september 2015Afgelopen week vond in het zuiden van Denemarken weer het Tønder Festival plaats. Vier dagen lang Scandinavische en Keltische folk en Americana. “Doedelzak, harp of gitaar? Keuzes moesten worden gemaakt. Hebben wij daarmee de kans gemist om de nieuwe Agnes Nobel te ontdekken? Het zij zo.”
Recensie
The Gaslight Anthem
28 augustus 2015Wie van popconcerten houdt en niet van popfestivals moet gedurende de komkommermaanden flink op een houtje bijten. Maar nu het duister al om kwart over negen is gevallen, hoef ik niet langer op mijn honger te zitten. Zo waren er deze week eindelijk weer eens een paar binnenoptredens om naar uit te zien. Op naar country outlaw Sturgill Simpson en gewezen neo-punkband The Gaslight Anthem.
Subscribe to RSS - Sturgill Simpson