Suzanne Jarvie
16 mei 2019Het verhaal van de Canadese advocate Suzanne Jarvie is niet voor iedereen bekend. Nadat haar zoon bijna dood bleef na een val van de trap, besloot ze haar passie te volgen en debuteerde vier jaar geleden overtuigend met Spiral Road, in het besef dat het leven zomaar in één keer voorbij kan zijn.
Suzanne Jarvie: In The Clear
11 februari 2019Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Er staat weer een nieuw nummer op stapel – 12 februari in de winkel – met naast meer dan 100 albumrecensies, ook mooie interviews met onder meer Joe Jackson, Beirut, Steve Gunn, Sharon Van Etten, Jesse Dayton, Mathias Eick en Remy van Kesteren.
Canadese singer-songwritet Suzanne Jarvie
14 januari 2016Advocate Suzanne Jarvie is als vijftigplusser waarschijnlijk de oudste nieuweling in americanaland sinds verhuizer Johnny Dowd. Eind vorig jaar debuteerde de Canadese singer-songwriter met ‘Spiral Road’, een countrygetint album dat menigeen doet denken aan grootheden als Emmylou Harris en Lucinda Williams. Vanaf vrijdag tourt ze door ons land.
Subscribe to RSS - Suzanne Jarvie