Thomas Dybdahl
27 februari 2020Eindelijk gaat de Noorse singer-songwriter Thomas Dybdahl optreden met het Metropole Orkest. Zijn tijdloze muziek leent zich bij uitstek voor een orkestrale remake. De concerten zijin op 1, 2 en 5 april in respectievelijk Tilburg, Rotterdam en Utrecht. In maart verschijnt bovendien Dybdahl’s nieuwe soulvolle album Fever, waarvan ook nummers zullen zijn te horen.
Thomas Dybdahl
28 september 2018Vandaag verschijnt de nieuwe video van Thomas Dybdahl voor zijn single ‘What You Came For’. Afkomstig van nieuwe album ‘All These Things’ dat over twee weken uitkomt.
Thomas Dybdahl
25 juli 2018Amper een jaar na ‘The Great Plains’ staat een nieuwe albumrelease op stapel van de Noorse artiest Thomas Dybdahl: ‘All These Things’. Het resultaat van een bijzondere samenwerking met de legendarische producent Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Tracy Chapman). Vandaag is de (video)première van de single ‘Look At What We’ve Done’.
Thomas Dybdahl
09 juni 2018Het was even stil rond Thomas Dybdahl, maar vandaag verscheen zijn nieuwe single ‘Can I Have It All’, een voorproefje van zijn nieuwe album dat later dit jaar zal uitkomen. Het is het tweede album in een drieluik dat de sympathieke Noor aankondigde in het interview dat Heaven vorig jaar met hem had bij het verschijnen van ‘The Great Plains’.
Subscribe to RSS - Thomas Dybdahl