Helldorado
10 november 2017Een rock 'n'roll freakshow die zijn gelijke niet kent, in elk geval in Nederland. Het Klokgebouw in Eindhoven maakt zich op voor de première van Helldorado. Op 18 november zijn op vier podia liefst dertig acts te zien. Natuurlijk vormt muziek de rode draad van dit nieuwe festival, met alles tussen Big Business en Triggerfinger. Maar er is meer. Naast 21 bands is er een enerverende side show, met vuurspuwers, messenwerpers en Mexicaanse worstelaars.
Triggerfinger: Colossus
28 augustus 2017Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Het nieuwe nummer ligt sinds vorige week in de winkel, met speciale aandacht voor de Summer Of Love en interviews met onder meer Triggerfinger.
Recensie
Ruben Block van Triggerfinger
16 april 2016Een rustpauze inlassen? Daar doet Ruben Block niet aan. De voorman van Triggerfinger heeft zin in een kort soloproject en nodigt muzikanten Sjang Coenen en Kelly Hoppe uit om vijf concerten in België en Nederland te geven. Op 13 en 14 april speelden ze in Utrecht een uitverkocht TivoliVredenburg plat.
Recensie
16 mei 2014“Wan, toe, trie”en dan: bam! Al in de opener giert Triggerfinger hard door de bochten. De vaart blijft hoog. Het volgende nummer wordt opgestart in de nagalm van het vorige. Aan de overtuigingskracht, urgentie en het serieuze spelplezier valt niet te ontkomen.
08 april 2013

Zaterdag 20 april is Record Store Day, de dag waarop de onafhankelijke platenzaken in het zonnetje staan. Veel bands zullen optreden in de winkels en er verschijnen die dag veel bijzondere releases, vooral op vinyl. De muziekliefhebber zet het alvast in zijn agenda.

Subscribe to RSS - Triggerfinger