Pinguins in Paradiso

21 april 2016

Zaterdag 30 april is de 3e editie van Pinguins in Paradiso. Met optredens van My Baby, Gengahr, Shakey Graves, Bombay, Pretty Vicious en The Great Communicators. En vanaf 1.00 uur tot sluitingstijd DJ Arnold van Kiss All Hipsters. Heaven heeft 3x2 kaartjes te geef voor dit muzikale feest.

Pinguin Radio is onze favoriete webstation. Niet voor niets kun je daar iedere dinsdagavond van 22.00 uur tot 23.00 uur onze playlist van de week horen. We delen een passie voor avontuurlijke kwaliteitspop en een volstrekt onafhankelijke opstelling. Pinguin Radio draait zonder reclame. Het feest in Paradiso in Amsterdam is om donateurs te bedanken voor hun steun en nieuwe donateurs te winnen. Maar in de allereerste plaats gaat hem om de muziek. Veel nieuwe muziek.

Vanaf 13:00 uur is er de 30×20-minuten show, met dertig talentvolle bands, verdeeld over drie podia. Een heerlijke middag om nieuwe namen te ontdekken. De winnaar mag het avondprogramma openen, dat vanaf 19.00 uur losbarst op maar liefst drie podia. En het feest houdt niet op, vanaf 1.00 uur neemt DJ Arnold van Kiss All Hipsters het over tot sluitingstijd. Overdag de opkomende talenten, ‘s avonds en ‘s nachts de beste alternatieve indiemuziek.

Zorg dat je er bij bent, niet alleen om te genieten van de bekende bands, maar ook om de nieuwe topbands van de toekomst te zien. De afgelopen edities was Pinguins in Paradiso er vroeg bij: Birth of Joy, Nothing But Thieves, Lonely the Brave, Catfish and the Bottlemen, Pauw, Paceshifters. Ook dit jaar weer volop nieuwe grote bands. De line-up bestaat op dit moment uit My Baby, Gengahr, Shakey Graves, Bombay, Pretty Vicious en The Great Communicators. Het programma zal nog verder worden ingevuld.

Pinguin in Paradiso: zaterdag 30 april in Paradiso, Amsterdam. Kaartjes zijn 15 euro. Raadpleeg de site voor tickets en meer informatie. Wie in aanmerking wil komen voor twee vrijkaarten moet ons minstens twee artiesten noemen van de Heaven-playlist  van vanavond 19 april. Stuur je antwoord naar redactie@popmagazineheaven.nl.