Prijswinnaars naar A Walk About Music

18 september 2018

Maarten van Wijk, Dominique Kool en Robert Noordberger hebben allen twee vrijkaarten in de wacht gesleept voor A Walk About Music, dat zondag 28 oktober plaatsvindt in het historische centrum van Edam. Zij wisten het goede antwoord op de prijsvraag van 22 augustus op deze site. Het nieuwe album van Gregory Page heet A Wild Rose.

Page is een van de optredende artiesten op het intieme Edamse festival dat voor de negende keer georganiseerd. Ook de Mastersons – bekend van The Dukes, de begeleidingsband van Steve Earle – en de bejubelde nieuwkomer Garrett T Capps zullen die dag te bewonderen zijn, naast vele anderen.

Kaarten à € 17,50 (ex fee) en zijn te koop via www.harmonie-edam.nl en bij alle Primera winkels. Om het festival intiem te houden worden er slechts 250 tickets verkocht. Meer informatie is te vinden op www.awalkaboutmusic.nl.

Voor fans van Gregory Page: op zaterdag 3 november wordt zijn nieuwe album A Wild Rose ten doop wordt gehouden tijdens een speciale show in de Amsterdamse Amstelkerk. Ook voor dat concert gaan we vrijkaarten weggeven. Houd deze site in de gaten.