Prijswinnaars Once In A Blue Moon bekend

16 augustus 2018

De prijsvraag voor 3 x 2 vrijkaarten voor het rootsfestival Once In A Blue Moon in het Amsterdamse Bos leverde een overweldigende respons op. Niet heel erg verrassend als je kijkt naar de geweldige line-up die zaterdag 25 augustus zijn opwachting maakt.

‘De Rode Doos’, luidde het antwoord op de vraag naar de bijnaam van de locatie waar muziekcentrum Vredenburg onderdak vond tijdens de (ver)bouw van de huidige Utrechtse muziektempel. Ook een van de oudste rootsfestival van ons land – Blue Highways, inmiddels omgedoopt tot Ramblin’ Roots – vond daar toen plaats.

Winnaars

 Bijna alle inzenders wisten het juiste antwoord – waarvoor allen dank. Een geblinddoekte medewerker trok drie winnaars uit de stapel. Zij kunnen binnenkort 2 e-tickets in hun mailbox kunnen verwachten.

- René Lammers uit Druten

- Sophie Henken uit Den Haag

- Marja Wezenberg uit Amersfoort

Voor alle anderen, niet getreurd, er zijn nog kaarten voor Once In A Blue Moon.

Heaven heeft geregeld vrijkaarten te geef voor concerten en festivals. Houdt onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief die een keer in de twee maanden verschijnt. (Zie elders op de site).

Heavenstand

Het nieuwe magazine is zojuist verschenen met extra aandacht voor Once In A Blue Moon. Zo zijn er interviews met DeWolff, The Dawn Brothers en I’m With Her. Heaven is op het festival met een stand aanwezig, waarin fotograaf Han Ernest de prachtige foto’s tentoonstelt die hij maakt voor de rubriek On the road. De foto’s zijn te koop. Kom gerust langs voor een praatje en een plaatje.