Roots of Heaven Festival: 12 april 2019

6 december 2018

Patronaat & Popmagazine Heaven present: Roots of Heaven Festival: een volle avond eersteklas americana in het sfeervolle poppodium van Haarlem. Op vrijdag 12 april 2019 vanaf 5 uur. De kaartverkoop is deze week gestart.

Voor liefhebbers van roots, americana, country en blues is Roots of Heaven Festival in Patronaat al jarenlang een begrip. Eerder waren acts te zien als Damien Jurado, Iron & Wine, Calexico, Jason Molina, Woven Hand en Lucinda Williams. Ad van Meurs ontroerde er in een van zijn laatste optredens voor zijn betreurde vroegtijdige heengaan.

De 2019-editie belooft mooi te worden met als headliner gitaarvirtoos Ryley Walker die optreedt met band. Veel wordt ook verwacht van Matthew Logan Vasquez, die sommigen mogelijk kennen van de indieband Delta Spirit of van de tourband van Kurt Vile.

Uit Nederland maakt de Amsterdamse band Eerie Wanda zijn opwachting en vreugdevol is ook de terugkeer van The Yearlings uit Utrecht, al hebben ze met Bertram Mourits een Haarlemmer in de gelederen. Hun comebackalbum Skywriting wordt jubelend ontvangen.

Roots of Heaven Festival: vrijdag 12 april van 17.00 u tot 01.00 u in het Patronaat in Haarlem. (Earlybird) tickets zijn er al vanaf €17.