TakeRoot voorpret

11 april 2018

Zondag 15 april worden de eerste vier namen bekend gemaakt voor Take Root, het grote rootsfestival dat jaarlijks begin november in De Oosterpoort in Groningen plaatsvindt. De presentatie wordt feestelijk omlijst met muziek, eten en drinken tijdens de TakeRoot Take Off.

In het café van De Oosterpoort zijn die middag en vooravond gratis optredens van de lokaal bekende artiesten Joost Dijkema en Hans Hannemann. Tevens zijn er in de Binnenzaal optredens van drie uitzonderlijke americana-acts: Blitzen Trapper, The Deep Dark Woods en Kacy & Clayton. Deze drie TakeRoot presents shows zijn bij te wonen voor slechts € 17,50.

Tijdens TakeRoot Take Off is er een uitgebreid horeca-aanbod voor vegetariërs en worden burgers, beenham en biologische Noorse zalm bereid op een smoker. Bij de bierbar met speciaalbier is ook het Kleintje TakeRoot festivalbier verkrijgbaar.

Kortom alles is in huis voor een heerlijk avondje americana met Take Root-voorpret.

Tijdschema

15:00 uur: Kacey & Clayton (Binnenzaal)

16:00 uur: The Deep Dark Woods (Binnenzaal)

17:30 uur: Joost Dijkema (café)

Bekendmaking eerste namen TakeRoot festival 2018

19:30 uur: Hans Hannemann (café)

21:00 uur: Blitzen Trapper (Binnenzaal)

Wij mogen twee gratis kaarten voor de Take Off weggeven. Laat ons voor vrijdag a.s. 14.00 uur weten welke artiest jij graag op TakeRoot 2018 zou willen zien. Reacties naar redactie@popmagazineheaven.nl. Raadpleeg TakeRoot Take Off voor meer informatie.