Tourtip: Garrett T.Capps

19 juli 2019

De Amerikaanse country singer-songwriter Garrett T. Capps komt in september van dit jaar voor een aantal optredens opnieuw naar ons land en België. Samen met collega's Levi Parham, Daniel Romano en Sturgill Simpson maakt Capps deel uit van de nieuwe americana-lichting die stevig aan de weg timmert.

In zijn rugzak bevindt zich zijn derde album All Right, All Night, dat door hem werd opgenomen met co-producer Adam Ober in San Antonio, Texas. Volgens Capps gaan de liedjes op deze plaat over zijn emoties en zijn ontmoetingen gedurende zijn leven. Ofschoon Capps’ muziek stevig verankerd is in de traditionele country, zorgen ook op de planken de vele invloeden uit andere muziekvormen voor genoeg variatie om de aandacht moeiteloos vast te houden. Het is vooral zijn zin voor avontuur en vernieuwing die hem tot een van de boeiendste representanten van zijn generatie maakt.

Garrett T. Capps & NASA Country Band live: 12 september in Paradiso, Amsterdam; 13 september in De Bosuil, Weert; 14 september in Bostheater Ommen, Ommen; 15 september op Leffingeleuren 2019, Leffinge (B); 16 september in Tgrootverzet, Antwerpen; 26 september in LuxorLive, Arnhem; 27 september inTivoliVredenburg, Utrecht; 28 september in De Oosterpoort, Groningen.